Escape rooms stormer frem i hele verden som aktivitet for virksomheder. Hvorfor? Fordi escape games er den perfekte teambuilding øvelse. 

 

Teamwork

Forestil dig at træde ind i en film, hvor du og dit hold er hovedpersoner. Sammen har I 60 minutter til at løse jeres mission ved hjælp af teamwork, kreativ tænkning og problemløsningsevner. I kan forvente en oplevelse fuld af sjov, overraskelser, grin, udfordringer og samarbejde. 

For de fleste mennesker, der træder ind i et escape room, kommer deres person profil meget tydeligt op i dem. Ved at blive placeret i uvante rammer og ukendt terræn bliver ens samarbejdsevner og problemløsningsevner sat ekstra på prøve.

 

Glem hverdagen

Vi har gjort meget ud af at udsmykke vores rum, så de fremstår realistiske og hjælper dig og dit hold med at glemme hverdagen omkring jer. Indlevelse er nøgleordet, når I træder ind i vores teambuilding-univers.

 

Antal deltagere

Escape Denmark i Frederikshavn er det største Escape Room i Danmark ikke-beliggende i København. Vores 4 rum kan samlet tage op til 25 deltagere på én gang. Er man mere end 25 personer har vi hyggelige lokaler med underholdning, hvor de resterende kan sidde og slappe af indtil det bliver deres tur. 

 

Følg med bagved 

Ønsker man som HR-medarbejder eller leder at følge medarbejderne fra vores kontrolrum med både lyd og billede, tilbyder vi også dette.


Vil du vide mere om vores faciliteter og jeres mulighed for teambuilding hos
Escape Denmark, så ring til os på 91913737. Vi indbyder desuden meget gerne til en fremvisning, såfremt det ønskes.


Tusinde tak for en fantastik oplevelse. Vi har haft den bedste personaletur på vores besøg hos jer. Dig og dit team gav os så mange oplevelser, at vi kunne genfortælle oplevelser i hele ugen efter. Vores udbytte udover en social sammenhængskraft var en god træning i samarbejde og teamwork.


På dagen deltog også vore ægtefæller/kærester. Deres deltagelse gav dem indsigt i vores fællesskab på arbejdspladsen, som er vigtigt for den daglige trivsel.


Alt i alt en helt kanon dag som jeg klart vil anbefale andre.

En oplevelse fra absolut højeste hylde. Var en tur forbi Escape Denmark med personalet fra Arena Nord og vi må nok indrømme, at vi ikke er de eneste i byen med "Store Oplevelser". Kan stærkt anbefales, passer godt til mange forskellige arrangementer og forbindelser. 

”Vi besøgte Escape Denmark i forbindelse med et firmaarrangement. Vi havde alle en super god oplevelse, hvor alle blev udfordret på deres samarbejdsevner og logisk tænkning uanset alder. Kan kun anbefale Escape Denmark til andre virksomheder, som ønsker en social aktivitet eller en god teambuilding øvelse."

"Det var en superfed oplevelse, der stillede krav til samarbejde, kreativitet og at tænke ud af boxen. Genialt som teambuilding."

"Turisthus Nord valgte Escape Danmark til deres årlige personale arrangement. Vi blev inddelt i grupper, der ved fælles hjælp, og samarbejde skulle løse gåder, for at komme ud af Escape rummet. En gennemført udfordrende og sjov oplevelse, som alle kunne deltage i. Escape Denmark er stærkt vanedannende  - Vi kommer igen" 

”Årets firma julefrokost startede med et super teambuilding arrangement hos Escape Denmark Frederikshavn. Her blev de ansattes fantasi og logisk tænkning sat på prøve. Der går konkurrence i det når der inddeles i 2 hold. Folk var meget positiv trods stor aldersspredning efter at være kommet ud af rummene igen. Helt klart et sted vi kommer tilbage til og vil anbefale andre.” 

”Vi havde en fantastisk oplevelse i Dukkeførens Værksted. Jeg havde lavet arrangementet hos Escape Denmark som en overraskelse, i forbindelse med en personaleaften for pigerne i butikken. Det var så god en oplevelse at samarbejde på en helt anden måde, og alle var meget imponeret over spillets muligheder. Vi kommer helt sikkert igen, både sammen, men også hver især med familie og venner. Tak for en god teambuilding oplevelse vi stadig griner og snakker om.”