Beyond Medusa's Gate er ikke et computerspil. Det er en unik escape room-oplevelse, der finder sted i et storslået spil-univers. 

Du vil opleve et opsigtvækkende eventyr, hvor du befinder dig i 1928 inde i den gigantiske Nebka pyramide. Som del af et hold på 4 personer bliver du dagens helt og vil opleve - i sikre omgivelser - situationer og prøvelser, som du aldrig ville kunne i virkeligheden. 

Baggrundshistorie

Grækenland 455 f.kr. I en tidsalder med veltalende filosoffer, nådesløse guder og orakler som spår død og ødelæggelse. Et sted i Peloponnesiske halvø, i en stor øgæiske kysthole, er et gammelt artefakt blevet skjult. Det kunne være Argonauts legendariske skib…

Ved hjælp af Animus simuleringsprogrammet og vores database med registrerede genetiske minder, sender vi dig tilbage til Grækenland. Find skibet, hvis det eksisterer.


Ofte stillede spørgsmål - Escape The Lost Pyramid

Bare rolig. Ubisoft Escape Games er designet til at undgå køresyge. En typisk årsag til køresyge er dårlig ydevne samt en lav billedhastighed. Disse er begge noget Ubisoft har taget højde for, da spillene blev udviklet. Under 1% af vores spillere oplever køresyge.

Vores Virtual Reality er et multiplayer samarbejdsspil, hvor man er sammen om at løse missionen.

Spillet foregår med et VR headset samt 2 controllere i hænderne.

Hver spiller får tildelt sit eget lille område på ca. 3 x 3 meter, hvor man kan gå rundt.

JA, 100%! Dette er ikke et computerspil. Det er en intuitiv oplevelse skabt for alle fra 12 til 82 år. Hvis du kan tale, lytter, gå og gribe ud efter objekter, så har du alle de evner det kræves for at klare det. Oplevelsen er ikke voldelig og fokuserer på samarbejde mellem spillerne. Perfekt for familier. Perfekt til firmature!

Det er skabt til teambuilding! Du kan ikke flygte alene! I skal arbejde sammen, og alle har en rolle, som de skal spille. Nøglen for at gennemføre er at tale sammen, lytte og samarbejde. - og smid en high five når du er færdig!

Dine fødder vil altid røre gulvet. Du er 100% sikker, men din hjerne kan tro noget andet. Denne oplevelse kan være udfordrende for personer med højdeskræk, men de er også fantastisk givende når man klarer den.

Desværre nej. Spillet er indrettet således, at man skal være 4 personer for at kunne gennemføre spillet.